Aparitii media

Catalina Bordianu Calangiu, senior partner al Bordianu&Asociatii, vorbeste despre legea darii in plata si despre conversia creditelor in franci elvetieni intr-o interventie la Realitatea TV! Daca va confruntati cu vreuna dintre aceste probleme, nu ezitati sa apelati la casa de avocatura Bordianu&Asociatii, pentru o rezolvare eficienta!

Intreg materialul il puteti viziona AICI.
untitled

 

 

 

 

 

bordianu cariereCat de grea este gestionarea unei afaceri in domeniul medical?

Catalina Bordianu Calangiu, avocat fondator al Bordianu&Asociatii, descrie in amanunt provocarile pe care le ridica un astfel de caz, intr-un interviu pentru revista Cariere!

Intreg materialul poate fi citit AICI.

 

bordianu tvr 2Catalina Bordianu Calangiu, avocat fondator Bordianu&Asociatii, vorbeste despre sistemul de pensii si despre drepturile de asigurari sociale pe care le avem ca cetateni. O puteti urmari pe TVR International, in emisiunea “Avocatul Dumneavoastra”, moderata de Angela Avram.

Doar impreuna deschidem noi orizonturi!

Intreg materialul poate fi vizionat AICI.

my guestesCatalina Bordianu Calangiu (Avocat Fondator Bordianu & Asociatii) ne-a vorbit despre ce inseamna, in opinia sa, femeia antreprenor si rolul pe care il joaca aceasta in societate.

Intreg materialul poate fi citit AICI.

 

untitledMedicina este, deopotriva, o profesie nobila in care ai sansa sa ajuti oamenii, dar care are si reversul medaliei in care trebuie sa fii constient ca exista si expunere la riscuri. Pentru a fi un doctor bun si pentru a putea profesa medicina in cel mai performant mod, linistea administrativa este cea mai buna reteta. Astfel, parteneriatul dintre avocat si doctor este unul esential indiferent de momentul carierei sau de alegerea de a porni pe drumul antreprenoriatului in medicina sau nu.

Catalina Bordianu Calangiu a oferit in materialul de mai jos cele mai relevante informatii cu privire la beneficiile pe care un avocat le poate aduce in viata unui medic.

Intreg materialul il puteti citi AICI.

bordianu tvr 2..Va invitam sa o urmariti pe Catalina Bordianu Calangiu, Avocat Fondator al Casei de Avocatura Bordianu si Asociatii in emisiunea Actual de pe TVR 2, intr-o dezbatere despre cauzele care ii determina pe romani sa plece in strainatate. De asemenea, aflati informatii despre abandonul social si adoptia romanilor in alte state.

Intregul material poate fi vizionat AICI.

 

cariere2 mal praxisMultumim, Revista CARIERE. Un material de citit atat de catre medici, cat si de catre pacienti.

Intreg materialul poate fi citit AICI.

 

 

 • TVR 1

  bordianu tvrIluziile unor job-uri peste hotare vandute romanilor vulnerabili social ii pot transforma pe acestia in victime ale traficului de persoane!
  Catalina Bordianu Calangiu,avocat fondator al Bordianu&Asociatii, explica modul in care ne putem feri de capcanele plasate in contractele de munca in strainatate in emisiunea “Interes General”, TVR1, moderata de Sorin Burtea.

  Intreg materialul il puteti viziona AICI.

 • Revista Cariere

Raportul de irevista-carierencredere este unul dintre cele mai importante aspecte in relatia avocat-client. Antreprenorii romani se tem de lege, sau de avocati? O intrebare importanta la care Catalina Bordianu Calangiu, partener Bordianu&Asociatii a raspuns pentru Revista CARIERE.

Materialul integral poate fi citit  AICI. 

 

 

 

La Avocatul dumneavoastra, Catalina Bordianu Calangiu – partener Bordianu&Asociatii a fost invitata Angelei Avram. Multi romani de peste hotare au sunat pentru a fi sfatuiti in solutionarea problemelor lor. Subiectul a fost: Avocatura ca profesie a competentelor sociale.

untitled

 

 

 

 

 

 • Revista Cariere

Una dintre competentele Ccasa de avocatura bordianu si asociatiiasei de Avocatura Bordianu& Asociatii este dreptul Muncii . Intr-un material al Revista CARIERE , Catalina Bordianu Calangiu explica ce presupune legislația in Dreptul Muncii atunci cand vine vorba de lucrul in domenii cu un grad ridicat de periculozitate. Recomandarea noastra este de a construi o infrastructura legislativa sanatoasa de la inceputul infiintarii societatii si astfel , indiferent de situatie, nu veti fi niciodata nevoit sa va confruntati cu probleme legale.

 

 • Realitatea TV
  Catalina Bordianu Calangiu, partener Bordianu&Asociatii a fost invitata lui Dorin Chiotea. In direct la Realitatea TV, aceasta a discutat despre legislatia muncii, despre drepturile si responsabilitatile angajatorilor si angajatilor.

Intreg materialul il puteti viziona AICI.

realitatea-tv-casa-de-avocatura-bordianu-si-asociatii

 

 

 

 

Catalina Bordianu Calangiu a detaliat pentru ECONOMICA.NET profilul firmelor care abuzeaza de clienţii lor.

ax

 

 

 

 

Avocatul dumneavoastra – Despre abuzurile la locul de munca.