Cine suntem

Victoria Bordianu

1. Care este eroul tau preferat?
Eroii mei sunt copiii mei, pentru felul in care isi traiesc viata, isi asuma responsabilitatile, dar si pentru curajul cu care au inteles sa depaseasca obstacolele intr-o lume marcata indeosebi de mari dezechilibre si dezacorduri.
2. Numeste unul dintre obiectivele personale pentru urmatorii 5 ani.
Obiectivele mele personale vizeaza sanatatea si puterea de ma implica in continuare atat in viata profesionala, cat si in cea de familie.
3. Care ar fi sfatul pe care l-ai da unui avocat stagiar in prima zi la Bordianu si Asociatii?
Sfatul pentru ei este unul singur: sa fie sinceri si loiali, doar astfel vor creste in mod natural si sustinut, intr-un cadru armonios al valorilor profesionale si umane.

Elenin Eugenia

1. Ce înseamnă să fii avocat?
A fi avocat înseamnă a fi omul care găsește soluții. Soluții ingenioase bazate pe lege, morală, corectitudine.
2. Ce este cel mai important pentru tine în relația cu clientul?
Relația cu clientul trebuie să aibă drept piatră de temelie încrederea și respectul reciproc. Pentru a găsi împreună cea mai bună soluție, clientul trebuie să-i aducă la cunoștință avocatului toate detaliile problemei sale, chiar și pe cele pe care le consideră nesemnificative pentru că nu în zadar se spună că “buturuga mică răstoarnă carul mare”.
3. De ce ai ales bordianu si asociatii?
Pentru a fi un avocat bun, nu este suficient să cunoști litera legii. Ai nevoie de un colectiv de încredere, cu o vastă experiență, dinamic, inventiv, loial standardelor profesionale. Pentru mine Bordianu și Asociații înseamnă biletul meu norocos la clasa I în trenul avocaturii.