fbpx

Clienții ne recomandă

Am avut plăcerea să fac cunoștință cu doamna avocat Cătălina Bordianu în timp ce lucram la un proiect complementar activității mele curente. Am fost impresionat pozitiv de profesionalismul echipei pe care o conduce cu succes și astfel, am decis să extind colaborarea și către compania pe care o dețin. În momentul de față, Bordianu și Asociații sunt reprezentanții noștri exclusivi în ceea ce privește Departamentul Juridic, pe care l-am externalizat în totalitate către ei.

Colaborarea a început punctual, dar a devenit ongoing, meritul fiind în totalitate câștigat prin promptitudine, dedicație către rezolvarea de probleme în mod constructiv, soluții argumentate și o comunicare transparentă. Într-un cuvânt: încredere.
Recomandarea vine din experiență colaborării cu noi, de aceea, aș recomanda cel puțin un proiect cu această casă de avocatură, restul va urma de la sine, natural.

Mihail
managing partner companie distribuție exclusivă de tehnologie

Am ales ca Bordianu & Asociații să asiste compania noastră în relațiile de muncă cu angajații în urma unui proces de selecție la care au participat mai multe case de avocatură. Suntem foarte multumiți de alegere și de cei aproape 10 ani de colaborare care au trecut de atunci. În acest timp, Bordianu & Asociații ne-au consiliat în redactarea contractelor de muncă (activitatea în compania noastră este organizată în ture, cu lucru pe timp de noapte și în weekend), a fișelor de post și a regulamentului de ordine interioară. De asemenea, ne-au consiliat cu succes chiar și în cazuri speciale, cum ar fi activitatea angajaților noștri din străinătate. Cel mai mult ne-au fost de ajutor atunci când am fost nevoiți să derulăm procesul de concediere colectivă pentru o echipă de peste 30 de angajați. În acest caz particular, avocații de la Bordianu & Asociații au dat dovadă de promptitudine și experiență, ajutându-ne să trecem peste un moment greu în istoria companiei noastre. De aceea, am ales să apelăm la serviciile lor și în alte domenii de expertiză, cum ar fi dreptul societar.

Liviu Munteanu
CEO la PBS Services

Profesionalismul e o mare valoare a lumii în care trăim și din fericire se găsește, dar profesionalismul dublat de promptitudine și ușurință a procesului de lucru e încă și mai valoros, iar în forma asta, de cinci stele, l-am găsit la casa de avocatură Bordianu & Asociații, alături de care mă simt pur și simplu liniștită din punct de vedere juridic.
Am doar cuvinte de laudă la adresa av. Cătălina Bordianu și a echipei ei, care reduce orice problemă din această arie la stadiul de situație, pe care o rezolvă rapid, susținut, cu respect și, peste toate, cu ceva de care adesea simțim că această lume duce lipsă – omenie. Mulțumesc pentru tot.

Veronica Soare
fondator Kaleidolove

Cătălina Bordianu Calangiu este un profesionist care îți oferă întotdeauna sfatul de care ai nevoie, un avocat pentru care câștigul de cauză este obligatoriu în fiecare proiect, dar și un om pregătit în orice moment să îți ofere sprijinul necondiționat. Lucrăm împreună de peste 4 ani și pot afirma cu sinceritate că rolul său în dezvoltarea corectă a DENT ESTET a avut o importanță incontestabilă. Recomand cu încredere serviciile Bordianu & Asociații.

Dr. Oana Taban
CEO & Fondator DENT ESTET

Atunci când în viața societății pe care o conduc au apărut incidente serioase, ce puneau în pericol însăși existența societății, am avut marele noroc să cunosc niște avocați extraordinari, Cătălina Bordianu și Victoria Bordianu. Profesionalismul și calitatea umană a acestora au fost de mare ajutor. În continuare, ne bucurăm de sprijinul pe care ni-l acordă casa de avocatură, și o recomandăm cu drag oricui întâmpină probleme de natură legală.

Mircea Rusu
Director General, Direct Factor

Colaborarea cu casa de avocatură Bordianu & Asociații a fost extrem de eficientă. Cătălina Bordianu Calangiu îmi este un partener de nădejde pentru firma mea și de fiecare data mi-a oferit cele mai bune soluții pentru rezolvarea situațiilor care apar în viața unui antreprenor. Profesionalism, promptitudine și multă implicare. Recomand cu toată încrederea serviciile casei de avocatură Bordianu & Asociații.

Elena Prodan
Senior Partner&Fondator EPR Concept

Colaborarea cu casa de avocatură Bordianu și Asociații este extraordinară. Nu pot folosi timpul trecut, deoarece eu deja îi consider partenerii mei, atât la nivel de business, profesional, cât și personal. Este o relație care continuă și apelez cu încredere la serviciile lor ori de câte ori am nevoie. Cătălina Bordianu Calangiu mi-a oferit cele mai bune soluții, fie că a fost vorba de o situație de business, fie că a fost vorba despre o problemă care viza omul și nu businessman-ul sau profesionistul. Am apreciat profesionalismul, modul în care s-a implicat în fiecare situație ca și cum ar fi fost propria-i problemă. Mi-au câștigat încrederea și acesta este unul dintre cele mai importante lucruri care descriu parteneriatul nostru.

Bogdan Condurache
Flasher Business Group SRL, Distribuitor Autorizat Baterii Panasonic

Legătura cu casa de avocatura Bordianu si asociații a fost una specială încă de la început. Grija față de client este una ce depășește barierele unei legături contractuale. Prin atenția acordată cazurilor, spețelor avocatul meu doamna Calangiu a reușit din prima clipa să înțeleagă complexitatea activităților mele ca firmă sau ONG și nu în ultimul rând ca profesor. Rapiditatea, eficiența acțiunilor întreprinse în sprijinul meu și al organizației mele Civilizations’Partnership Association și-au dovedit roadele în timp util în așa fel încât casa de avocatură Bordianu și Asociații a devenit parte din familia activităților întreprinse de-a lungul timpului.
Probitatea profesională și căldura cu care am fost întâmpinat si îndrumat sunt doar două din argumentele pentru care merită apropierea de avocații Bordianu si Asociații.

Victor Drujinin

Am apelat la serviciile casei de avocatură Bordianu și Asociații pentru înființarea unei firme și lucrurile s-au desfășurat repede și foarte bine. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie astfel încât să pot decide ce anume este potrivit pentru mine și pentru activitatea mea. Echipa casei de avocatură s-a ocupat de tot ceea ce era nevoie într-un timp foarte scurt. Voi apela la serviciile acestora ori de câte ori voi avea nevoie.

Mihai Angiu
Antreprenor

Am apreciat în primul rând profesionalismul, răspunsurile prompte și operativitatea care au caracterizat întreaga colaborare cu casa de avocatură Bordianu & Asociaii. Am fost plăcut surprins să constat mereu atenția constantă care mi s-a acordat, deși știam sigur că sunt mai mulți clienți care își soluționează problemele cu această echipă de avocați. În plus, este o relație care durează din 2009 și nu s-a rezumat la un singur proces, ci la mai multe situații când am avut nevoie de consultanță și reprezentare. Voi continua să recomand tuturor cunoscuților casa de avocatură Bordianu & Asociații și ori de câte ori va fi nevoie, voi apela din nou cu încredere la dânșii.

Lucian Trofin

Am început colaboarea cu Bordianu și Asociații încă de la înființarea companiei care deține brandul Constantin Limited. Dincolo de faptul că reprezentanții casei de avocatură s-au ocupat de toate procedurile legale, la fiecare întâlnire cu ei am obținut și informații esențiale care să mă facă să înțeleg mai bine mersul lucrurilor în această lume plină de birocrație. Cu alte cuvinte, dincolo de serviciile juridice, consultanța primită a cântărit enorm. În plus, apelez la ei de fiecare dată cu încredere și, cel mai important, știu că aspectele legale ce țin de companie sunt în mâini bune.

Alexandru Constantin
Owner Constantin Limited – Men’s Designer Clothes and Accessories

Despre avocatul meu, poate că ar fi trebuit să vorbesc protocolar și solemn, să îmi fi însușit și eu ceva termeni juridici, pe placul dumneavoastră, dar pentru mine ar fi rămas cuvinte reci și străine.

Narcis Mașala
medic radiolog

Clinica Zetta a început colaborarea cu doamna avocat Bordianu acum aproximativ 1 an de zile. Inițial ne-am cunoscut la un eveniment de networking și ce mi-a atras atenția, pe lângă experiența în domeniul juridic medical, a fost pasiunea pentru cariera pe care a ales-o.Pot spune că ne-a ajutat extrem de mult să facem ordine din punct de vedere juridic în modul în care ne desfășuram activitatea și, mai mult, a venit cu soluții bune și eficiente de fiecare dată când ne-am lovit de o situație excepțională. Am apreciat mereu faptul ca își face timp să ne viziteze oricând avem nevoie.

Andreea Constantin
(Clinica Zetta)

Colaborarea cu Av. Cătălina Bordianu a fost una foarte bună care s-a bazat în primul rând pe respect. Mereu am găsit înțelegere și susținere din partea ei.

Un lucru pe care îl apreciem și ne determină să păstrăm în continuare colaborarea, este disponibilitatea de care a dat dovadă mereu, chiar și după încheierea programului de muncă.

Părerea noastră este că își face meseria cu profesionalism iar interesul nostru l-a pus pe primul plan. Este genul de avocat care se informează mereu și încearcă să găsească soluțiile potrivite pentru instituțiile medicale pe care le reprezintă.

De asemenea a fost deschisă și la sugestiile noastre și a căutat să găsească rezolvarea oricărei spețe apărute. Sperăm că pe viitor, deși nu ne dorim să avem probleme care să necesite un avocat, să avem cel puțin o relație la fel de bună precum cea de acum. Va mulțumim pentru tot sprijinul acordat!

Ana Ramona Fiscuteanu
director adjunct Centrul Medical Progresul

Orice antreprenor are nevoie, la un moment dat, în drumul sau, de asistență juridică. Casa de avocatură Bordianu și Asociații, mi-a fost alături in cele mai anevoioase încercări pe care le-am întâmpinat în firmele mele, dar și în cele mai frumoase momente.

Îi recomand cu mare drag pentru profesionalismul, promptitudinea și prietenia necondiționată pe care mi-au oferit-o de-a lungul timpului, precum și pentru serviciile impecabile.

Ați fost și sunteți o piesă importantă în dezvoltarea Sonore School! Vă mulțumesc din suflet!

Teodora Cotruță
CEO & Fondator Sonore School