Clientii ne recomanda

dent-estet-oana-tabanmic „Catalina Bordianu Calangiu este un profesionist care iti ofera intotdeauna sfatul de care ai nevoie, un avocat pentru care castigul de cauza este obligatoriu in fiecare proiect, dar si un om pregatit in orice moment sa iti ofere sprijinul slogodeau neconditionat. Lucram impreuna de peste 4 ani si pot afirma cu  sinceritate ca rolul sau in dezvoltarea corecta a DENT ESTET a avut o importanta incontestabila. Recomand cu incredere serviciile Bordianu & Asociatii” Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

-//-

ADIS9804-1-1   ”Colaborarea cu casa de avocatura Bordianu&Asociatii a fost extrem de eficienta. Catalina Bordianu Calangiu imi este un partener de nadejde pentru firma mea si, de fiecare data, mi-a oferit cele mai bune solutii pentru rezolvarea situatiilor care apar in viata unui antreprenor. Profesionalism, promptitudine si multa implicare. Recomand cu toata increderea serviciile casei de avocatura Bordianu&Asociatii.”, Elena Prodan, Senior Partner&Fondator EPR Concept.

-//-

flasher ”Colaborarea cu casa de avocatura Bordianu si Asociatii este extraordinara. Nu pot folosi timpul trecut, deoarece eu déjà ii consider partenerii mei, atat la nivel de business, profesional, cat si personal. Este o relatie care continua si apelez cu incredere la serviciile lor ori de cate ori am nevoie. Catalina Bordianu Calangiu mi-a oferit cele mai bune solutii, fie ca a fost vorba de o situatie de business, fie ca a fost vorba despre o problema care viza omul si nu businessman-ul sau profesionistul. Am apreciat profesionalismul, modul in care s-a implicat in fiecare situatie ca si cum ar fi fost propria-i problema. Mi-au castigat increderea si acesta este unul dintre cele mai importante lucruri care descriu parteneriatul nostru”, Bogdan Condurache,Flasher Business Group SRL, Distribuitor Autorizat Baterii Panasonic

-//-

logonou”Atunci când în viața societății pe care o conduc au apărut incidente serioase, ce puneau în pericol însăși existența societății, am avut marele noroc să cunosc niște avocați extraordinari, Cătălina Bordianu și Victoria Bordianu. Profesionalismul și calitatea umană a acestora au fost de mare ajutor.

În continuare, ne bucurăm de sprijiniul pe care ni-l acordă casa de avocatură, și o recomandăm cu drag oricui întâmpină probleme de natură legală.” Mircea Rusu, Director General,  Direct Factor

-//-

”Legătura cu casa de avocatura Bordianu si asociații a fost una specială încă de la început .Grija fata de client este una ce depășește barierele unei legături contractuale .Prin atenția acordată cazurilor ,spețelor avocatul meu Doamna Calangiu a reușit din prima clipa sa înțeleagă complexitatea activităților mele ca firma sau ONG si nu in ultimul rând ca profesor .Rapiditatea ,eficientă acțiunilor întreprinse in sprijinul meu si al organizației mele Civilizations’Partnership Association si-au dovedit roadele in timp util in asa fel încât casa de avocatura Bordianu si Asociații a devenit parte din familia activităților întreprinse de-a lungul timpului .

Probitatea profesională si caldura cu care am fost întâmpinat si îndrumat sunt doar doua din argumentele pentru care merita apropierea de avocații Bordianu si Asociații”, Victor Drujinin

-//-

”Am apelat la serviciile casei de avocatura Bordianu&Asociatii pentru infiintarea unei firme si lucrurile s-au desfasurat repede si foarte bine. Am primit toate informatiile de care aveam nevoie astfel incat sa pot decide ce anume este potrivit pentru mine si pentru activitatea mea. Echipa casei de avocatura s-a ocupat de tot ceea ce era nevoie intr-un timp foarte scurt. Voi apela la serviciile acestora ori de cate ori voi avea nevoie”, Mihai Angiu, Antreprenor

-//-