Despre noi

Va multumim pentru interesul acordat casei noastre de avocatura. Casa de avocatura a fost infiintata in 2011, insa membrii sai au o vasta experienta anterioara in probleme complexe de drept societar, colectari creante, proprietate intelectuala, imobiliare, energie si litigii. Speram ca vizita dumneavoastra pe acest site va va oferi o intelegere a ceea ce suntem si o buna apreciere a ceea ce putem face pentru a va ajuta in indeplinirea nevoilor si obiectivelor legale.

Suntem o firma inovatoare, devotati in angajamentul fata de clienti. Valorile noastre fundamentale ca integritatea, initiativa si impactul au fost componente esentiale ale relatiilor de succes pe care le-am plasmuit cu clientii nostri, cu mult inainte de formarea casei de avocatura Bordianu si Asociatii si le mentinem si in prezent. Casa noastra de avocatura se bazeaza pe un angajament de a asigura servicii de calitate pentru clientii nostri. Experienta noastra in afaceri si legea ne-au demonstrat necesitatea de a asculta clientii si de a intelege nevoile lor, iar angajamentul luat fata de client este coloana vertebrala a casei noastre de avocatura.

image

Victoria Bordianu

Partener

Dupa o experienta de 31 de ani in magistratura, ca judecator, Victoria Bordianu a ales sa valorifice toate cunostintele si expertiza dobandite in postura de avocat, in Baroul Bucuresti. Victoria Bordianu se ocupa de litigiile in sfera dreptului comercial, dreptului muncii si dreptului familiei.

Activitatea Victoriei Bordianu se bazeaza pe strategie si studiu aprofundat, capacitate exceptionala de relationare interumana, creativitate si flexibilitate.

image

Catalina Calangiu

Avocat Fondator

Este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti din anul 2007, titulara a unui Master in Drept International si Comunitar. A lucrat 3 ani in cadrul Ministerului Justitiei in domeniul afacerilor europene, al programelor cu finantare nerambursabila si al cooperarii internationale in problematica luptei impotriva coruptiei. Este membra a mai multor Asociatii si Organizatii, printre care si Asociatia Româna de Drept pentru Dezvoltare – IDLO Alumni, ca absolventa a cursului DLC – Development Legal Course 2006, Roma.

Comunicare: limba engleza, franceza si spaniola.

image

Ioana Fecioru - Gogalniceanu

Avocat Senior Partener

Ioana este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi si are un master in economie si dreptul afacerilor. In prezent isi desfasoara activitatea ca avocat stagiar, in cadrul departamentul de litigii.

Comunicare: limba engleza si spaniola.

image

Dan Constantin

Paralegal

Dan a absolivit Facultatea de Drept din cadrul Universitatatii Bucuresti in anul 2011. Solutioneaza problemele de business suport si documentare legala pentru clientii nostri, precum si de operatiunile de drept societar. Dan acorda asistenţă juridică privind înfiinţarea, funcţionarea curentă, încetarea, dizolvarea, lichidarea, fuziunea si divizarea societăţilor comerciale. Vorbeste fluent limba engleza.

image

Alexandru Mihail

Avocat Junior Asociat

Alexandru este membru in Baroul Bucuresti din 2016. Este absolvent al unui masterat in Cariera judiciara, din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti si al unui masterat, in Stiinte penale, din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, Bucuresti. De asemenea, a absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir si ale Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti. In obiectivele sale pe termen lung, perfectionarea profesionala ocupa locul nr 1.

image

Eugenia Elenin

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității  “Alexandru Ioan Cuza”. Am un master în Dreptul Afacerilor pe care l-am făcut tot la Al. I. Cuza.
Vorbesc: portugheză și rusă.
Mi-ar plăcea să mă specializez în Dreptul Familiei, Deptul Succesoral, Dreptul Uniunii Europene.

image

Ioana Toparescu

Avocat stagiar asociat