Drept societar

Contactati-ne acum:
021 3154455 (telefon/fax), 0746155022, 0752738884, 0749167267.
 

 

De ce sa alegi serviciile Bordianu si Asociatii pentru infiintarea firmei tale


Casa de avocatura Bordianu si Asociatii iti ofera o echipa cu experienta bogata in drept societar: fiecare membru este determinat sa iti ofere cele mai bune servicii, cea mai buna relationare cu clientul si garantia apararii intereselor tale atat pe termen scurt, cat si pe termen lung – pe masura ce afacerea creste si apar situatii noi care necesita un ochi expert.

Expertul nostru in drept societar: Dan Constantin.

Sunt alaturi de clientii casei de avocatura Bordianu si Asociatii de la primul pas in demararea unui proces societar si ofer asistenta juridica privind infiintarea, functionarea, incetarea, dizolvarea, lichidarea, fuziunea si divizarea societatilor comerciale. Recomandarile sutelor de clienti multumiti din portofoliu nostru, ne onoreaza. Va stau la dispozitie si impreuna vom deschide orizonturi!

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru ca impreuna sa gasim cele mai inteligente solutii la situatiile cu care va confruntati.

Ce implica infiintarea unei firme


Pentru a te ajuta sa iti dai seama daca ai nevoie de serviciile unei firme de avocatura, vom lista mai jos activitatile pe care firma de avocatura Bordianu si Asociatii le ofera legate de infiintarea unei firme in Romania si serviciile conexe.

Acoperim toate situatiile cu care se poate confrunta un antreprenor la inceput de drum sau un antreprenor experimentat care are nevoie de consultanta profesionista pentru a face fata provocarilor mediului de business.

 • rezervare si inregistrare identitate societate – ne ocupam de intocmirea actelor care transforma afacerea ta in marca inregistrata si o punem la adapost de orice fel de litigii ce tin de dreptul intelectual.
 • cesiune de parti sociale/actiuni – orice companie poate trece prin perioade de conflict in care una din partile implicate in firma nu mai doreste sa faca parte din companie. Bordianu si Asociatii va ofera consultanta pentru rezolvarea situatiei spre multumirea ambelor parti implicate.
 • numire, schimbare/modificare cenzori
 • majorarea sau reducerea capitalului social
 • avizare/autorizare a activitatilor desfasurate
 • infiintare/raidere puncte de lucru, precum si infiintare de sucursale si filiale
 • schimbarea obiectului principal de activitate si completari ale obiectului de activitate secundar
 • suspendare a activitatii unei firme pe o perioada de maxim 3 ani
 • indreptari erori materiale
 • schimbarea formei juridice a unei societati
 • obtinerea de certificate constatatoare si de informatii punctuale din Registrul Comertului
 • fuziuni, radieri, dizolvari, lichidari
 • consultanta si asistenta juridica referitoare la organizarea si functionarea societatilor comerciale si organizatilor


Ce acte imi trebuie pentru a infiinta o firma in Romania?


Orice afacere de suflet porneste la drum cu un vis: visul independentei, al provocarii personale si al propriului drum.

Insa foarte multi antreprenori se tem de primul hop: infiintarea unei firme din punct de vedere legal in Romania.

De la infiintarea firmei, la ce acte de firma iti trebuie,  unde trebuie sa le depui si la gestionarea corecta a situatiilor care pot aparea pe parcurs sau dupa ce afacerea ta este deja o realitate stabila – aici te poate ajuta casa de avocatura Bordianu si Asociatii.


Cum te ajuta firma de avocatura Bordianu si Asociatii sa iti infiintezi firma


La toate intrebarile legate de infiintarea unei firme si o serie de alte mici detalii la care nici nu te-ai fi gandit, Bordianu si Asociatii iti vine in ajutor cu asistenta juridica pe durata intregului proces de infiintare a unei firme in Romania: de la primii pasi la elaborarea politicilor interne ale societatii.


Ce spun clientii nostri:


Am avut nevoie sa schimb actionariatul firmei, respectiv unul dintre actionari a parasit firma. Contextul in care s-a intamplat acest lucru era putin incordat si am avut nevoie de o expertiza impecabila, dar si de sfaturi eficiente pentru ca nevoia mea sa fie acoperita repede si bine. Echipa Bordianu si Asociatii m-a ajutat din prima clipa si totul s-a solutionat repede. Sunt sigura ca am beneficiat de sfaturi juridice excelente, dar si de un avantaj. Bordianu si Asociatii abordeaza totul si din perspectiva medierii, deoarece ei detin si aceasta competenta. Acesta a fost inceputul unei colaborari trainice.
Elena V, Antreprenor, Bucuresti, 37 de ani.
Am apelat la serviciile casei de avocatura Bordianu&Asociatii pentru infiintarea unei firme si lucrurile s-au desfasurat repede si foarte bine. Am primit toate informatiile de care aveam nevoie astfel incat sa pot decide ce anume este potrivit pentru mine si pentru activitatea mea. Echipa casei de avocatura s-a ocupat de tot ceea ce era nevoie intr-un timp foarte scurt. Voi apela la serviciile acestora ori de cate ori voi avea nevoie.
Mihai Angiu, Antreprenor

Cititi mai multe AICI.


Ce NU facem si NU vom face niciodata:


NU avem costuri ascunse!

NU vor aparea extra costuri pe parcursul desfasurarii colaborarii noastre!

NU ne vom dezinforma clientii!

NU cream probleme clientilor nostri, ci le solutionam pe cele cu care se confrunta!

Pentru mai multe detalii despre cum iti putem fi de ajutor si despre cum te putem ajuta sa fii pe drumul cel bun in afacerea ta, te invitam sa completezi formularul de contact sau ne dai un telefon.

267.