Dreptul familiei

Contactati-ne acum:
021 3154455 (telefon/fax), 0746155022, 0752738884, 0749167267.

Solutionarea aspectelor juridice in relatiile de familie


Atunci cand in viata oamenilor apar probleme in sfera relatiilor de familie, cuvantul de ordine in solutionarea acestora este CONFIDENTIALITATEA. Conflictele de familie se abordeaza cu diplomatie, cu incercari de solutionare amiabila: mediere, negociere.

Abordam aceste spete cu tact, ne implicam ca si cum ar fi problemele noastre, incercam sa simplificam si sa clarificam cat mai mult toate aspectele pe care astfel de demersuri le implica: relatiile patrimoniale dintre fostii soti, relatiile parintilor cu copiii minori, aspecte ce tin de locuinta familiei, protejarea intereselor superioare ale minorilor.

Pregatirea noastra continua, abordarea pluridisciplinara, experienta, ne-au invatat cum sa gestionam dosarele din materia dreptului familiei: cu rabdare, cu atentie sporita si implicare, cu discretie si mai ales disponibilitate.

Bordianu si Asociatii te ajuta in solutionarea problemelor de dreptul familiei cu o dubla expertiza: avocati si mediatori


Un avantaj semnificativ pe care echipa noastra de avocati il are este faptul ca, pe langa abordarea legala, ca si avocati, avem, de asemenea, exercitiul solutionarii acestui tip de diferend in mod amiabil, prin mijloace alternative instantelor de judecata: mediere, negociere.

Despre MEDIERE puteti citi mai multe detalii AICI.

Oferim asistenta juridica si reprezentare in toate spetele din dreptul familiei:


  • asistenta si reprezentare in actiuni de divort
  • asistenta si reprezentare in actiunile de partaj (impartirea bunurilor comune in timpul sau dupa desfacerea casatoriei)
  • asistenta si reprezentare in actiunile care au ca obiect interesele minorilor (stabilire domiciliu minor, incredintare, educare si crestere a copiilor minori)
  • nulitatea casatoriei
  • actiuni in materia adoptiei
  • tutela
  • stabilirea si tagada paternitatii
  • decaderea parintelui din drepturile parintesti
  • alte actiuni care vizeaza raporturi reglementate de dreptul familiei

catalina bordianu calangiu avocatul dvs tvr 1- dreptul familiei

De ce sa alegi serviciile Bordianu si Asociatii pentru solutionarea problemelor juridice in conflictele de familie


Casa de avocatura Bordianu si Asociatii reprezinta o echipa cu experienta, care detine toate instrumentele pentru a gestiona adecvat toate situatiile cu care va puteti confrunta in materia relatiilor de familie

Avocatii nostri sunt alaturi de dvs din prima clipa si va vor asista cu cele mai importante sfaturi pe tot parcursul demersului in care sunteti implicat.

 

Echipa noastra este constanta si stabila, astfel incat din momentul in care s-a demarat actiunea juridica, dvs veti beneficia de consultanta si de implicarea aceleiasi echipe, fara a aparea modificari sau schimbari in formula celor care solutioneaza cazul dvs.

 

Stim ca este foarte important pentru dvs sa aveti incredere in avocatul dvs, de aceea noi punem suflet in fiecare strangere de mana si ne respectam cuvantul dat.

 

Stim ca este foarte important pentru dvs ca problema cu care va confruntati sa se solutioneze repede si convenabil, de aceea va oferim o echipa de oameni ce detine cunostinte solide si disponibilitatea de a va insoti pe aceasta cale.

 

Stim ca este foarte important pentru dvs sa consumati inteligent resursele de care dispuneti de aceea prin expertiza noastra de mediator putem propune alternative viabile procedurilor judiciare.

 

Care sunt pasii in solutionarea problemelor juridice de familie


 

In momentul in care veti apela la casa noastra de avocatura, un expert va prelua cazul dvs. si va stabili o intalnire de lucru in cel mai scurt timp posibil.

Ulterior, se va stabili care este statusul situatiei juridice pe care o aduceti catre noi spre rezolvare, dupa care vi se vor explica clar care sunt alternativele, avantajele si dezavantajele fiecareia..

 

Expertii nostri va sunt alaturi permanent si acordam o atentie deosebita relatiei avocat-client. Oferim sprijin juridic temeinic pentru ca drepturile si interesele dvs sa Protejate.

 

Expertul noastru in Dreptul Familiei

 

Ioana Fecioru-Gogalniceanu 

”Punem in slujba clientilor nostri toata experienta si expertiza noasta, astfel incat sa solutionam eficient situatiile cu care se confrunta. Ne implicam 100% si tratam fiecare caz in parte cu respect si profesionalism. ”

 

Ce spun clientii nostri despre noi


 

~Am apelat la Bordianu si Asociatii in cazul gestionarii unui proces de custodie. Ma aflam intr-o situatie tensionata si nu stiam ce am de facut. Le multumesc doamnelor avocat pentru atentie, profesionalism, implicare si reprezentarea de exceptie. ~, Ioana I, 36 de ani.

~Alaturi de fosta mea sotie, am ajuns de comun acord la concluzia ca trebuie sa divortam. Am avut dificultati la nivelul partajului, deoarece la inceput parea ca nu vom aseza lucrurile bine, sa fie multumite amandoua partile. Ma asteptam sa am parte de un proces lung, obositor si ma stresa acest gand. Sunt foarte multumit de modul in care avocatii de la Bordianu si Asociatii au fost alaturi de mine si m-au reprezentat. Lucrurile s-au inchis elegant si repede. Multumesc.~, Marian V. 48 de ani.

~Era nevoie de o majorare de pensie de intretinere in acord cu nevoile minorului pe care il am in intretinere si lucrurile nu se desfasurau intr-un mod amiabil. Printr-o recomandare am ajuns la Bordianu si Asociatii si le sunt recunoscatoare si in ziua de azi pentru modul profesionist in care m-au ajutat. Recomand cu caldura!~, Victoria T, 43 de ani.

 


Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru ca impreuna sa gasim cele mai inteligente solutii la situatiile cu care va confruntati.

Contactati-ne acum:

021 3154455 (telefon/fax), 0746155022, 0752738884, 0749167267.