Dreptul muncii

Contactati-ne acum:
021 3154455 (telefon/fax), 0746155022, 0752738884, 0749167267.

Dreptul s-a nascut din viata si provocarile ei, multe dintre situatiile conflictuale fiind prezente la locul de munca, intre angajat si angajator. Nevoia de a-l ocroti pe cel care presteaza munca a definit specificitatea ramurii de drept: dreptul muncii. Rolul avocatului nu se rezuma doar la acela de a oferi consultanta, asistenta si reprezentare in litigiile de munca, atat pentru angajaţi, cat si pentru angajatori. Acestuia trebuie sa i se recunoasca un rol activ in procesul perfectionarii legislatiei muncii, fiind un insotitor permanent al partenerilor sociali: patronate si sindicate, dar si un fin observator al evolutiei acestei relatii sociale

Un cadru de munca corect inseamna angajati fericiti si productivi, respectiv o premisa esentiala a unei afaceri de succes. Sa protejati si sa optimizati business-ul inseamna sa respectati normele juridice din sfera relatiilor de munca. Va suntem alaturi! Bordianu si Asociatii este o casa de avocatura specializata in oferirea de consultanta si suport in domeniul raporturilor de munca, atat pentru antreprenori la inceput de drum, cat si pentru firme cu istoric

Cum te ajuta casa de avocatura Bordianu si Asociatii in realizarea unui sistem legal si echilibrat in materia relatiilor de munca?

Echipa Bordianu si Asociatii va consiliaza pe orice aspect din aria dreptului muncii, in toate etapele realizarii raportului de munca, atat cele care tin de recrutarea si debutul activitatii, cat si in executarea si incetarea relatiei de munca. Avocatii nostri va ofera consultanta, asistenta si reprezentare in litigiile de munca, atat pentru angajaţi, cat si pentru angajatori.

Familiarizati cu complexitatea relatiilor de munca in domenii diferite, firma de avocatura Bordianu si Asociatii poate oferi cu succes expertiza pe probleme de restructurare, litigii, redistribuire si/sau optimizare a fortei de munca, plati si beneficii ale angajatilor, dezvoltarea si punerea in aplicare a politicilor sau regulamentelor de munca, negocierea de acorduri colective si individuale.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru ca impreuna sa gasim cele mai inteligente solutii la situatiile cu care va confruntati.

De ce sa alegeti Casa de avocatura Bordianu si Asociatii?

• Construim relatii de lunga durata– Pentru ca intelegem necesitatile reale ale clientilor nostri si putem construi colaborari de durata.
  • Avem o plaja larga de servicii oferite – Prin furnizarea unei palete complexe de servicii juridice, putem sprijini clientii in urmarirea planului operational de afaceri. In plus, suntem proactivi in rezolvarea situatiilor complexe prin folosirea abilitatilor profesionale si prin alegerea abordarilor cele mai potrivite fiecarei circumstante.
  • Suntem devotati, loiali si interesati in intelegerea si dezvoltarea activitatilor clientilornostri– Investim timp si resurse materiale in documentarea privind clientii nostri, procesele lor de lucru, procedurile interne si preferinte lor.
  • Oferim servicii valoroase– Consideram ca excelenta poate fi atinsa prin continua educatie si colaboram cu clientii nostri pentru a ne perfectiona serviciile si pentru a ajuta echipa noastra sa se dezvolte.

Ce spun clientii despre noi:

„Catalina Bordianu Calangiu este un profesionist care iti ofera intotdeauna sfatul de care ai nevoie, un avocat pentru care castigul de cauza este obligatoriu in fiecare proiect, dar si un om pregatit in orice moment sa iti ofere sprijinul sau neconditionat. Lucram impreuna de peste 4 ani si pot afirma cu  sinceritate ca rolul sau in dezvoltarea corecta a DENT ESTET a avut o importanta incontestabila. Recomand cu incredere serviciile Bordianu & Asociatii” Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

“Am ales ca Bordianu & Asociatii sa asiste compania noastra in relatiile de munca cu angajatii in urma unui proces de selectie la care au participat mai multe case de avocatura. Suntem foarte multumiti de alegere si de cei peste 5 ani de colaborare care au trecut de atunci. In acest timp, Bordianu & Asociatii ne-au consiliat in redactarea contractelor de munca (activitatea in compania noastra este organizata in ture, cu lucru pe timp de noapte si in weekend), a fiselor de post si a regulamentului de ordine interioara. De asemenea, ne-au consiliat cu succes chiar si in cazuri speciale, cum ar fi activitatea angajatilor nostri din strainatate. Cel mai mult ne-au fost de ajutor atunci cand am fost nevoiti sa derulam procesul de concediere colectiva pentru o echipa de peste 30 de angajati. In acest caz particular, avocatii de la Bordianu & Asociatii au dat dovada de promptitudine si experienta, ajutandu-ne sa trecem peste un moment greu in istoria companiei noastre. De aceea, am ales sa apelam la serviciile lor si in alte domenii de expertiza, cum ar fi dreptul societar.”, Liviu Munteanu, Pro Business.

Care sunt ariile de expertiza ale avocatilor din echipa Bordianu si Asociatii

• contracte de munca, de la negocierea la modalitatile diferite de incetare a acestora
  • plangeri avand ca obiect incetarea actelor de discriminare
  • actiuni avand ca obiect incetarea practicilor de hartuire la locul de munca
  • contestatii impotriva deciziilor nelegale de concediere
  • planuri de restructurare şi reorganizare, concedieri colective
  • organizarea si functionarea interna a activitatii, redactarea regulamentelor de ordine interioara, a celor de organizare si functionare, contracte collective de munca, fise de post
  • asistare in cadrul procedurii de cercetare disciplinara
  • litigii de munca.

Bordianu si Asociatii s-a construit pe urmatoarele valori:

• INIŢIATIVA

Rezolvarea problemelor juridice e doar inceputul, insa pentru că initiativa este principiul nostru de baza, dorim sa fim cei pe care sa va bazati pentru a va diferentia in domeniul dumneavoastra de activitate.

• COMPETITIE

Pentru ca fiecare competitie inseamna lucru in echipă, intreaga noastra cultura este construita pe ideea de respect reciproc, recunoscand si pretuind contributia fiecaruia, pentru ca numai impreuna putem obtine rezultate extraordinare.

• PROFESIONALISM

Dorim sa lucram cu clienti care cunosc diferenta in ceea ce priveste calitatea serviciilor si pentru ca reputatia bazata pe rezultate efective si pe satisfactia clientilor inseamna foarte mult pentru noi, profesionalismul e oglinda noastra.

• RESPECT SI TRANSPARENTA

Suntem ambitiosi sa avem succes atat în domeniul nostru, cat si in ceea ce-i priveste pe clientii nostri. Aratam respect unul altuia, partenerilor, clientilor nostri si intregii comunitati. Suntem integri si apropiati de clientii nostri.

Contactati-ne acum:

021 3154455 (telefon/fax), 0746155022, 0752738884, 0749167267.