fbpx

Politica de anulare

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp prin intermediul adresei de email sau telefonic, transmițând numărul comenzii.

Pentru a beneficia de restituirea banilor, va rugăm sa aveti în vedere următoarele condiții de returnare a produselor:
– NU SE POT RETURNA SUMELE DE BANI PENTRU SERVICIILE CARE VOR AVEA LOC IN URMATOARELE 72 ORE.

Sumele de bani pentru cursurile de formare profesionala NU se pot restitui. Daca din anumite motive nu mai puteti urma programul de formare achizitionat, contravaloarea acestuia va ramane in contul dvs si va putea fi folosita la urmatoarea achizitie.

Modalitate de returnare:

Va rugăm sa ne instiintati imposibilitatea dvs. de prezentare, printr-un e-mail la adresa contact@bordianusiasociatii.ro, care sa conțină: numărul comenzi si cursul la care te-ai inscris;
Casa de avocatura Bordianu si Asociatii poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
  • b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Casa de avocatura Bordianu si Asociatii, în cazul plății online;
  • c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;